Megújuló eszközök és kiszolgálóterek

Felújították a Művelődési Központ beltéri mobil színpadát. A 8x4 méteres színpadrendszer fa elemeit nagy odafigyeléssel átforgatták, lecsiszolták majd újrafestették az önkormányzati Településüzemeltetési ágazat munkatársai, ami kulturált, szép és biztonságos színpadfelületet ad, remélhetőleg újabb hosszú időszakban kiszolgálva az intézmény programjait.- A pódiumteremben található, 2011-ben pályázaton nyert beltéri mobil színpadunk folyamatos igénybevételnek van kitéve, ezért jelentős előrelépés, hogy ezt is sikerült önkormányzati költségvetési támogatással felújítani – tájékoztatott Asztalosné Kocsis Enikő intézményvezető. - Arra törekszünk, hogy amikorra kinyithat a ház, sok elemében megújuljon, és korszerűen tudjuk használni az eszközrendszerünket.

Az elmúlt időszakban sikerült a pénztári helyiségünket is megújítani. Itt a legfontosabb egy olyan kulturált felület kialakítása volt, ami a jegyvásárlás során segíti a kommunikációt. Ehhez egy ablak cseréjére is szükség volt.

A kulturális rendezvények vagy a mozi látogatói számára új szolgáltatással bővült a rendszerünk. Jogszabályi kötelezettségnek is eleget téve, az újra nyitást követően, a Művelődési Központban is lehetőség lesz a bankkártyás és a SZÉP kártyás fizetésre.

Herbályné Kalmár Irén

2021-04-15 14:59