Ismét Arany Tóth László-díj átadás a Damiban

Többéves hagyomány valósult meg ezúttal is a Szolnoki Szakképzési Centrum Damjanich János Szakképző Iskolájában és Kollégiumában, annak a tiszteletet érdemlő együttműködésnek a jegyében, amellyel több generáció: tanárok, diákok, néhai tanárok öregbítik az iskola hírnevét. Rágyanszky István, iskolánk volt igazgatója, önkormányzati képviselő 2017-ben alapított egy Staféta díjat a tehetséges tanulók támogatására, melyet 2019-ben a néhai legendás fizika tanárunk tiszteletére át is nevezett: Arany Tóth László-díjra!

Nagy örömünkre szolgál a díj, még inkább az a szellemi örökség, mellyel ezt a díjat minden évben a legtöbbet fejlődő, tehetséges diákunknak adhatjuk át.

Ebben a tanévben 2021. május 20-án került sor a díj átadására, a szakmai bizonyítvány kiosztásának alkalmával, szűk körű ünnepség keretében.

Az Arany Tóth László-díjat ez alkalommal Szűrös Zoltán 5/13.A osztályos, irodai titkár szakmát tanuló diákunk vehette át a díj megálmodójától, Rágyanszky Istvántól, Arany Tóth László tanár úr szellemiségének megfelelően.

A díjhoz szeretettel gratulálunk, és további sok sikert, kitartást kívánunk a további tanulmányokhoz.

Molnár Aranka

igazgató

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város