Gyermeknap a bölcsődében

„Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni.” (Véghelyi Balázs)

A Játékvár Óvoda és Bölcsőde bölcsődei intézményegységében 2021.06.02-án délelőtt tartottuk a gyermeknapot. Nagy volt az izgalom, készülődés az előző napokban, zeneszó, éneklés hallatszott a csoportokból.

Volt itt minden, zene-tánc, vigadalom, evés-ivás, dínom-dánom, labdakergetés, szivárványos buborékfújás, lufi dobálás. Az ajándékba kapott új színes labdák, kirakók, mágneses rajzolók láttán felcsillantak a gyermekszemek. Nagy élvezettel vették birtokba őket. Lehetőségük volt vizuális tevékenységek kipróbálására, a gyurmázás, a ragasztás szintén nagyon tetszett a gyermekeknek. A felhőtlen jókedv, zeneszó, szabad mozgás, szaladgálás, csúszdázás, rollerozás, motorozás után jólesett az evés-ivás. Kellemesen elfáradva, élményekkel gazdagodva, vidám hangulatban telt a délelőtt.

Délután tele élményekkel, boldogan mesélték a szülőknek a délelőtti gyereknap eseményeit. Hangulatukat fokozta, hogy a kisgyermeknevelők által készített gyereknapi meglepetés a szekrényükben várta őket hazainduláskor.

Mindent összevetve jól sikerült ez a nap. Látva a csillogó gyerekszemeket, hallani az önfeledt kacagásukat, mindent elárult erről a csodás délelőttről, hisz a bölcsődében mindennap a gyermekekről szól.

Juhász-Fekete Erzsébet

kisgyermeknevelő

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város