Megfejtették és nyertek

Május végén lezárult a Martfű Magazin 2021. évi „Fejtse meg és üdüljön a Balatonnál” rejtvényjátéka. Egy szerencsés nyertes másodmagával jövőre egy hetet tölthet az önkormányzat üdülőjében, Fonyód-Bélatelepen, és más értékes nyeremények is gazdára találtak a június 9-én, dr. Papp Antal polgármester közreműködésével, a Polgármesteri Hivatalban megtartott sorsoláson.

A Martfű Termál Spa 50%-os kedvezményre jogosító fürdőutalványát Pereczné Benke Ibolya (Martfű, Varga Katalin út), valamint Magyarné Fekécs Márta (Martfű, Kassák út) vehetik igénybe, két-két darab, egy alkalomra szóló családi jegy (két fő + egy gyermek részére) és wellness kiegészítő jegyek vásárlásához, a Termál-Medical Zrt. felajánlásaként.

A Robi Gazdabolt (Martfű, Rákóczi út 28.) árukínálatára vonatkozó, 5.000 Ft értékű vásárlási lehetőséget Csonki Piroska (Martfű, Iskola utca) nyerte.

Az Éva Kozmetika, Takácsné Nádi Éva 5.000 Ft értékű ajándékutalványát Aranyiné Árvai Erika (Martfű, Szolnoki út) veheti át.

A rejtvényjáték fődíját, a két fő részére, az önkormányzat Fonyód-Bélatelepen lévő üdülőjébe szóló egyhetes üdülési lehetőséget Ferenczi Katalin (Martfű, Móricz Zsigmond út) szerencsés nyertesünk veheti át ajándékutalvány formájában a Martfű Magazin szerkesztőségében.

Az év elején még nem tudhattuk, hogy – a rendkívül szigorú higiénés és adminisztratív feltételek miatt – sajnos az idei évben sem fogad látogatókat az önkormányzati üdülő. A jövő nyár azonban már biztosan élményteli balatoni nyaralást ígér nyerteseinknek!

A szerencséseknek gratulálunk és további eredményes rejtvényfejtést kívánunk!

Herbály Jánosné

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város