Horgas Eszter nyáresti koncertje

ÖRÖMZENE címmel nagy sikerű koncertet adott Horgas Eszter fuvolaművész és Révész Richárd zongoraművész augusztus 17-én, 18 órai kezdettel Martfűn a Szent Tamás templomban. 

A virtuóz fuvolista a klasszikus zenei hangversenyek mellett olyan új repertoárt hozott létre, mely nem ismer műfaji határokat. A klasszikus zene, a jazz és a latin irányzatok nyelvét egyaránt használja. 

Az est meglepetés vendége volt Horgas Lili, aki gyönyörű hangjával varázsolta el a közönséget. A koncert nagy érdeklődésre tett szert, közel 200 fő vett részt a programon. A helyi lakosokon kívül a környező településekről is érkeztek zenekedvelő látogatók. A Martfűi Ünnepi Napok kiemelt programjaként megrendezett koncerten a Martfű Városi Nőikar előadása is színesítette az estét. A 70 perces koncertet örömteli vastapssal jutalmazta a közönség kifejezve elismerését a páratlan zenei élményért.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat közreműködésével valósulhatott meg.

 

     

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város