Tovább folyik a munka a Victory Martfűi Klubban

Habár szervezetünk sok nehézségen ment keresztül az elmúlt pandémiás időszakban, rengeteg munkával, a tagok összefogásával és a Martfűi Önkormányzat támogatásával sikerült túllendülnünk és életben tartanunk az egyesületet. Ezúton is köszönjük!

Többek között sikeresen megszerveztük a martfűi nyári karate tábort augusztus elején, ahol a napi több edzést és a szervezett programokat egy komoly színvonalú, eredményes vizsgával zártuk. Remek érzés volt látni, hogy közösségünk újult erővel dolgozik önmagáért és a csapatért. Az esténkénti összejöveteleken túl szerveztünk egy közös reggelit és jártunk a Martfű Termál Spa fürdőjében is – köszönjük az együttműködést! Íjászkodást is gyakorolhattak a gyerekek, amelyet az Íjászélmény szervezői közössége biztosított számunkra. A végét egy különleges játékkal, egy úgynevezett íjász párbajjal zárták, ami óriási élmény volt a kicsiknek – és a besegítő néhány szülőnek is.

Azóta csapatunk sikeresen versenyzett a szeptemberi Debrecen Kupán, ahol 11 fő képviselte a Victory Club-ot. Vágner Hanna és Oláh Barnabás több küzdelmet követően 3. helyen végeztek, Kiss Dominik pedig az első 8-ba küzdötte be magát. Molnár Marcell formagyakorlat versenyszámban Országos Bajnokként lépett dobogóra. Domonkos Hima szintén harmadik lett, Dévényi Lora Domonkos Sonával együtt pedig éppen lecsúsztak az első helyről. Fekete Gergely kategóriájában arany éremmel győzött!

A novemberi Utánpótlás Európa-bajnokságra ezáltal 4 tanítványunk is kvalifikálta magát Dévényi Vandával együtt.

Tovább folyik tehát a munka, a felkészülés, miközben az év végi övvizsga is közeledik, melyen gyerekek és felnőttek egyaránt küzdenek majd a következő öv fokozatért.

2022. év elején, terveink szerint, megszervezzük a klub házi gyakorló versenyét, a 9. Victory Gálát.

Edzéseinkre pedig várunk felnőtteket és gyerekeket egyaránt! FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉSEKRE 13 éves kortól lehet bekapcsolódni, egészen időskorig! Az első alkalom AJÁNDÉK!

Az órák felépítése komplex, hisz többféle eszközzel dolgozunk, használunk kettlebellt, saját testsúlyos gyakorlatokat, súlyokat, rope-ot (kötelet), TRX-et és így tovább. Minden hétfőn és szerdán megtalálsz minket 19.00-20.00-ig martfűi termünkben, a Mártírok út 1. szám alatt.

Kezdő és Haladó KARATÉRA is várjuk az új és visszatérő tanítványokat kicsiktől felnőtt korig Martfűn és Tiszaföldváron egyaránt. Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

E-mailben office@victoryclub.hu vagy telefonon: 0670/322-31-90. Oktató: Búzás Gábor SFG 1 instruktor, 3. danos karate mester.

Stefanovics-Lesták Anita

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város