Martfű szépkorú lakóit köszöntöttük

Az idősek világnapja alkalmából találkoztak városunk nyugdíjas közösségei 2021. október 13-án a Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület és Martfű Város Önkormányzata szervezésében a Művelődési Központban.

Kun Lajosné Évike, a házigazda Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület vezetője szeretettel köszöntötte a Martfűn működő idős nyugdíjas szervezetek, a Kossuth úti Nyugdíjasklub, a Jóreménység Klub Egyesület, valamint a nemrégiben alakult Nagyothallók Klubja jelenlévő képviselőit. Saját klubja tagjait is örömmel üdvözölte, akik közül, az 55 fős taglétszámból 41-en el tudtak jönni a klub az idősek világnapja alkalmából rendezett találkozójára. Sokan közülük az előző napon is hozzájárultak a rendezvény sikeréhez, szépen berendezve a helyszínül szolgáló termet.

– Martfű Város Önkormányzata mindig örömmel támogatja az idős korosztályt, hiszen nagyon fontosak a város számára, ők építették és tették ilyenné Martfűt, mint amilyen most – köszöntötte tisztelettel az ünnepi találkozó résztvevőit dr. Papp Antal polgármester, jó szórakozást kívánva valamennyi jelenlévőnek.

Városunk polgármestere röviden számot adott aktuális feladatairól, köztük a városközpontban három új üzlet építésére vonatkozó megállapodásról, amelyeket további két üzlet és emeletes házak építése is követhet. Hallhattunk az óvárosi részen folyamatban lévő telekkialakításokról is, ahol várhatóan jövő év áprilisig kiépül az elektromos, valamint a víz- és szennyvíz hálózat.

Az önkormányzat és a Művelődési Központ szervezésében, ajándékként az idősek világnapja alkalmából, Rigó Miklós és zenésztársai előadásában Koós János slágereit hallhattuk. A koraestig tartó találkozón Benedek Zsolt zenész szórakoztatta tovább a jelenlévőket, és hagyományosan, számos tombolatárgy is gazdára talált.

Városunk önkormányzata évről-évre szeretettel és tisztelettel köszönti Martfű 90. életévüket betöltő és az ennél idősebb lakóit. A veszélyhelyzet miatt fokozott óvatossággal, de e különleges születésnap és magas életkor alkalmából az idei évben is otthonukban köszöntötték városunk szépkorú polgárait dr. Papp Antal polgármester vagy a Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ önkormányzati intézmény Család- és Gyermekjóléti Szolgáltatás ágazatának munkatársai – tájékoztatott Gonda Lajosné Erika intézményvezető.

Az idősekre való odafigyelés és gondoskodás hívta életre és vált hagyománnyá az idősek világnapja alkalmából szervezett ünnepi találkozó is, amelyen ismét együtt szórakozhattak városunk szépkorú közösségei.

Herbályné Kalmár Irén

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város