József Attila Általános Iskola Sulifoci Tornája

Nagy sikerrel zajlott a felsős sulifoci bajnokság 2021.10.14-én, amelyet a József Attila Általános Iskola és a Martfűi Labdarúgó Sportegyesület közösen rendezett.

Közel 60 felsős diák vett részt a bajnokságban, amelyen kettő kupáért küzdhettek a diákok az 5-6. osztályban és a 7-8. osztályban. Természetesen az eredményhirdetésnél mindenki gazdagodott egy megérdemelt oklevéllel, üdítővel, valamint megannyi önfeledt kacagással és játékélménnyel!

Ne feledjük, hogy ezek a gyerekek ezt a délutánt kint töltötték a szabad levegőn az egyre szebb városi sportpályán, és addig sem a számítógép előtt ültek otthon.

Jó volt látni a fiúk mellett azokat a lányokat is játszani, akik a legjobb tudásuk szerint törekedtek együttműködni a csapattársaikkal, ezzel segíteni a csapatukat a győzelemre, de a legfontosabb, hogy ezen a napon mindenki élvezte a játékot az eredménytől függetlenül!

Köszönet a testnevelőknek Kovács Mihálynak és Kabai Zsoltnak, az egyesület elnökének Benedek Tibornak és az edzőknek. Folytatás jövőre!

Trencsényi Tamás

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város