Élelmiszercsomag a gondtalanabb Karácsonyért

Karácsonyhoz közeledve ebben az évben ismételten megajándékozta a Martfűn élő, hátrányos helyzetű nagycsaládosokat Martfű Város Önkormányzata. A Polgármesteri Hivatal szociális ügyintézője a köznevelési intézmények vezetőivel és a védőnői szolgálattal folytatott egyeztetése alapján kilenc nagy család részesült az önkormányzat által nyújtott, gondosan összeállított élelmiszercsomagban és pénzbeli támogatásban – tájékoztatott Szabados Tünde, a Martfű Város Önkormányzata Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ megbízott intézményvezető-helyettese.

A járványügyi helyzet miatt a hagyományosan a Polgármesteri Hivatalban zajló átadás és ünnepség helyett, az idei évben december közepén az otthonukban vehették át az önkormányzat ajándékát az érintett, több gyermeket nevelő családok.

A szülők és a gyerekek örömmel fogadták a csomagokat, amelyeket Perecz Ágnes, a Polgármesteri Hivatal szociális ügyintézője, valamint Szabados Tünde és Forgács László, a szociális szolgáltató központ munkatársai juttattak el számukra.

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város