Pályázati felhívás a Martfűi Polgármesteri Hivatal aljegyzői feladatainak ellátására

A Martfűi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet a hivatal aljegyzői munkaköre határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban történő betöltésére. A munkavégzés helye a Martfűi Polgármesteri Hivatal, Martfű, Szent István tér 1.

Pályázati feltétel: felsőfokú képesítés igazgatásszervező vagy közigazgatás-szervező alapképzési szakon, vagy jogász, vagy államtudományi mesterképzési szakon szerzett szakképzettség, vagy közigazgatási mesterképzési szakon szerzett okleveles közigazgatási szakértő vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképzettség, közigazgatásban szerzett legalább 2 év gyakorlat.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a jegyzői vagy aljegyzői munkakörben szerzett vezetői tapasztalat, jogi vagy közigazgatási szakvizsga, vezetési-szervezési készség és helyismeret.

A pályázati feltételekről, a munkakörbe tartozó lényeges feladatokról, a munkakör betöltésének feltételeiről, a pályázó által szükséges benyújtandó iratokról, igazolásokról, illetve a munkabérről és a pályázat benyújtásának módjáról részletes információk a www.martfu.hu városi honlapon és a www.kozigallas.hu oldalon találhatók.

A munkakör legkorábban 2022. június 3-tól tölthető be. A pályázat benyújtásának határideje 2022. március 31.

Pályázati kiírás letöltése>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város