Martfű Város Önkormányzatának HIRDETMÉNYE – TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET MÓDOSÍTÁS 2022.

Tájékoztatom Martfű Város tisztelt lakosságát, a Civil Kerekasztalt, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, mint partnereket, hogy Martfű Város  Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet alapján a helyi védelem alatt álló épületek pontosítása miatt módosítja  a településképi rendeletet.

A veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról szóló 2021. évi XCIX törvény, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) korm. rendelet alapján, értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy lakossági tájékoztatásunk kizárólag elektonikuson úton történik.

A településképi rendelet módosítás véleményezési dokumentációja elkészült, mely a Város honlapján az alábbi linken érhető el:

https://www.martfu.hu/

Javaslataikat, észrevételeiket a közzétételt követő 21 napban, azaz  2022. március 22.-től  2022. április 12-ig kizárólag elektronikus úton, a titkarsag@ph.martfu.hu e-mail címen várjuk.

Martfű, 2022. március 21.

Településképi rendelet módosítás véleményezési dokumentációja>>
Településképi rendelet - hirdetmény>>>

Tisztelettel:
Dr. Papp Antal
polgármester

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város