Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Újra ovis Grassroots Fesztivál Martfűn

Ebben a nevelési évben másodjára rendezhettük meg 2022. április 4-én az ovisainknak ezt a vidám focis sportfesztivált, amit minden kis martfűi Bozsikos már nagyon várt. Az OTP Bank Bozsik- Program Grassroots Fesztiváljának szervezője a Magyar Labdarugó Szövetség volt.

A város megújult sportcsarnokában Dr. Papp Antal, Martfű város polgármestere köszöntötte a martfűi és a városunkba Cibakházáról, Cserkeszőlőről, Tiszakürtről érkező kis focistákat. A fesztivált Turnyánszkiné Enyedi Andrea intézményvezető és Pálinkás Ferenc területi vezető nyitotta meg.

A közelgő ünnepre hangolódva vidám Húsvéti Nyuszi-futamon mutathatták meg a gyerekek ügyességüket, kitartásukat és állóképességüket. A zenés bemelegítő „nyuszi bugi” után öt állomáshelyet alakítottunk ki, melyből két helyen fociztak a gyermekek. A focizás mellett pihentető mozgásként szalagos tornabottal „festették” az óriás tojásokat, egy másik állomáson ügyeskedve szállították a hímes tojásokat, és volt olyan feladat is, ahol „árkon- bokron” szaladva kellett a tojásokat a fészkekbe juttatni.

A fáradhatatlan energiával, felhőtlen jókedvvel, sok-sok mozgással teli program végén búcsúzóul sportszeletet és „nyuszis” kekszet kaptak a gyermekek.

Köszönjük az Önkormányzat támogatását, Farkas Roland segítségét és a „Mozdulj” Munkaközösség lelkes szervezését és munkáját.

Bíró Gabriella
óvodapedagógus
OTP Bank Bozsik-Program
adminisztrátor


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város