Martfű további fejlődésében bízik az országgyűlési képviselő

Feladatának tekinti, hogy a következő években segítse a település munkáját, fejlődését – mondta el Herczeg Zsolt Martfű Város Önkormányzata 2022. május 26.-i képviselő-testületi ülésén. Térségünk országgyűlési képviselője szerint ehhez az önkormányzattal jó szakmai kapcsolatra valamint a város fejlesztési elképzeléseinek és működésének ismeretére is szükség van.

Feladatának tekinti, hogy a következő években segítse a település munkáját, fejlődését – mondta el Herczeg Zsolt Martfű Város Önkormányzata 2022. május 26.-i képviselő-testületi ülésén. Térségünk országgyűlési képviselője szerint ehhez az önkormányzattal jó szakmai kapcsolatra valamint a város fejlesztési elképzeléseinek és működésének ismeretére is szükség van.

Herczeg Zsolt bemutatkozó látogatása során felajánlotta a munkáját és együttműködési szándékát, és sok sikert kívánt a képviselő-testület tevékenységéhez. A településvezetőkkel, így dr. Papp Antal polgármesterrel is évek óta jó a kapcsolata, ismerik egymást – mondta el Mezőtúr korábbi polgármestere Az országgyűlési képviselő a településvezetők mellett az önkormányzati képviselőket is szeretné megismerni, de a városban élőkkel és a helyi civilszervezetekkel is aktív kapcsolat kialakítására törekszik. Minden településen tart majd fogadóórát, amelynek a rendszere még alakul.

A testületi ülésen az országgyűlési képviselő arról is beszélt, hogy parlamenti munkáját május 2-án kezdte meg. Két bizottság, a költségvetési bizottság és a fenntartható fejlődés bizottsága tagjaként dolgozik.

Herczeg Zsolt mérnökként közel másfél évtizedig volt a vezetője térségünk egyik víziközműszolgáltatójának, tudja, hogy minden településen égető problémát jelent az ivóvízhálózat állapota. A csőtörések számának csökkentése és az ivóvíz minősége miatt fontosnak tartja az elavult csővezetékrendszer kiváltását. Az erre irányuló országos program előkészítésére vonatkozóan már folynak az egyeztetések – tájékoztatott a képviselő-testületi ülésen, Martfűn.

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város