Minden, ami erő és lóerő – Veteránjármű-találkozó Martfűn és Múzeumok Éjszakája változatos programokkal

2022. június 25-én immár hatodik alkalommal gördülnek legendás veterán autók, motorkerékpárok a martfűi Művelődési Központ előtti parkolókba

A Martfűi Veteránjármű-találkozó mára már nagy népszerűségnek örvend a szép környezet, a családias fogadtatás és a változatos programkínálat miatt. Lesz hagyományos járműmustra, felvonulás és motoros kaszkadőr show is. Emellett sokféle sportolási lehetőséget is kínálunk: reggeli torna, karate bemutató, asztalitenisz, teke, futóverseny, akadálypálya, IFA húzás erős ember módra. A késő délutáni órákban Mr. Rick fellépésére is várjuk a retro zene kedvelőit.

Délelőttől a programzárásig lesz látogatható a Kézművesház, ahol többféle alkotómunkára nyílik lehetőség. Az alkalomra Gömörről is érkeznek kézművesek.

A rendezvény egyben a Múzeumok Éjszakája országos programsor része is. Délutántól nyitva lesznek az intézmény kiállítóterei, ahol sokszínű programokkal, Tisza-sport kiállítással, kékfestéssel, csigatészta-készítéssel várják az érdeklődőket, de lesz retro porcelán kiállítás is.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Részletes programok: www.martfu.hu

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város