Csőtörés a Rákóczi út - Kossuth út sarkán – VÍZHIÁNY VÁRHATÓ

FRISS - A KOSSUTH ÚT RÁKÓCZI ÉS HUNYADI UTAK KÖZÖTTI SZAKASZÁN TOVÁBBI VÍZHIÁNY VÁRHATÓ - A vastag betonréteg alatt sikerült lokalizálnia a Mentőállomás körüli csőtörés pontos helyét a víz- és csatornaszolgáltatónak - a Kossuth út Rákóczi és Hunyadi út közötti szakaszán azonban még további 2-3 óráig, a meghibásodás elhárításáig nem lesz vízszolgáltatás - tájékoztatott Kiss György, a BÁCSVÍZ Zrt. Kunszentmártoni Üzemmérnökségének vezetője.

Ma, június 29-én, szerdán 14.08-kor érkezett a bejelentés a Bácsvíz Víz- és Csatornaszolgáltató Zrt.-hez, hogy Martfűn, a Rákóczi út - Kossuth út sarkán, a Mentőállomás előtt feltört a víz. A szolgáltató a helyszínre küldte kollégáit. A hibát készenléti időben tudják majd elhárítani – tájékoztatta az önkormányzatot Kiss György, a BÁCSVÍZ Zrt. Kunszentmártoni Üzemmérnökségének vezetője.

Azt, hogy mekkora területet érint majd a kizárás - hol és meddig várható vízhiány -, a hiba feltárását követően tudják meghatározni a Víz- és Csatornaszolgáltató szakemberei.

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város