Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Sportprogramok dolgozóik egészségéért

Sportnapot tartott a dolgozói számára a Lorenz Shoe Group Kft. 2022. május 28-án. A sportot, az egészséges életmódot és az összetartást népszerűsítő sportnapon koradélelőttől sorversenyeken és ügyességi versenyeken mérkőztek meg a csapatok. A vezetőség szorgalmazza, támogatja, hogy a Lorenz Shoe Group Kft. „Sportos Lorenz” lehessen.

A 450 fős dolgozói létszám negyede vett részt a sportnapon, aktívan bekapcsolódva az egymás közötti kieséses versenyekbe. A vetélkedés után a kft. focicsapatának játékát is láthatták, és volt, aki akkor kapott kedvet, hogy a csapat tagja lehessen.

A cég martfűi focicsapata ez év áprilisában alakult. A Lorenz FC néven szereplő csapat sikerrel indult a június elején, Cibakházán megrendezett Pünkösd Kupán. A húsz csapatot felvonultató emlékkupán több góllal remekeltek a régóta összeszokott csapatok ellen.

A cégvezetés tájékoztatása alapján a nehéz Covid helyzet után most az elmúlt éveket felülmúló, megnövekedett megrendeléssel számolhatnak. Erre a szezonra a három márkára egymillió párszám megrendelés érkezett.

A Lorenz Shoe Group Kft. 1997. óta van jelen Martfűn, mint a legnagyobb munkaadó, azon cégek egyike, amely városunkban a cipőgyártást tovább viszi. A társaság az egyik legfontosabb gyártóbázisának tekinti Martfűt. A gyártósorokról naponta több ezer cipő kerül le, termékeiket a világ negyven országában forgalmazzák.

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város