Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Csőtörések a Munkácsy úton – Hibaelhárítás és várható vízhiány október 25-én

Megérkeztek a közelmúlt Munkácsy úti csőtöréseinek helyreállítási és építési munkálataihoz szükséges egyedi anyagok. 2022. október 25-én délelőtt 08:00-kor kizárják az érintett területet, és a munkavégzés ideje alatt a Május 1. utcai üzletsor előtt lajtos kocsival biztosítják az ivóvíz vételezést – tájékoztatta az önkormányzatot a hibaelhárítás - építésről és a várható vízhiányról Kézsmárki László, a BÁCSVÍZ Zrt. Kunszentmártoni Üzemmérnökségének helyettes vezetője.

A hibaelhárítás és az építés időtartamára ki kell zárni a szolgáltatásból a Munkácsy utat és a vonzáskörzetébe eső ingatlanokat (csatolt rajz az érintett területről), illetve nyomástartásra kell átállniuk, a víztorony kizárása miatt. A zárás időpontjáról egyeztettek, kiértesítették a konyhát, az iskolát, az óvodát és a környező ingatlanokat.

A szeptemberi, bonyolult és nehezen elhárítható csőtörések miatti munkálatok a tervezett szerint várhatóan 08:00 és 15:30 óra között zajlanak, a hibaelhárítás/építés befejezésének pontos idejét azonban nem tudta meghatározni a vízmű szolgáltató szakembere, előre is megköszönve az érintettek türelmét.

Herbályné Kalmár Irén

Várható vízhiánnyal érintett terület>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város