Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Ismét Grassroots Fesztivál Martfűn

Töretlen lelkesedéssel idén is folytatjuk a Játékvár óvodában a jó hangulatú, játékos ovis Grassroots Fesztivált. 2022. október 14.-én a műfüves pályán láttuk vendégül Cserkeszőlő és Tiszakürt kis focistáit. Ezen a közös mozgásos eseményen, a hagyományokhoz híven a labda kapta a legnagyobb szerepet.

A fesztivált a város részéről Rágyanszky István, Martfű város alpolgármestere nyitotta meg, lelkesítő szavait szívesen fogadták a gyermekek. Az OTP Bank Bozsik-Program részéről Pálinkás Ferenc területi képviselő és Farkas Roland sportcsoportvezető köszöntötte a jelenlévőket. A rendezvény megszervezését és lebonyolítását a „Mozdulj” Munkaközösség lelkes tagjainak és Farkas Rolandnak köszönhettük.

Az eseményen két pályán is fociztak a gyermekek, ahol a szakemberek a csapatjátékot figyelték meg, a többi játékhelyszínen egy-egy gyermek ladbavezetéséről, ügyességéről, egyensúlyérzékéről, koncentrációs készségéről szereztek információkat.

A találkozó zárásaként búcsúzóul egy-egy müzli szelettel jutalmaztuk a mozgásban elfáradt ovisokat. Jó hangulatban, kellemes emlékekkel zártuk az idei nevelési év első fesztiválját.

Ezúton is köszönjük az Önkormányzat támogatását és segítségét.

Bíró Gabriella
óvodapedagógus
OTP Bank Bozsik-Program adminisztrátor


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város