Swing à la Django formáció két gyermek latin versenytáncossal

Pető Dávid és Dorogi Noémi Kitti Bangó Margit oldalán. Martfűi 3. osztályos táncos gyerekek szerepeltek a Duna Televízió Csináljuk a fesztivált showműsorának középdöntőjében január 21-én, szombaton.

A nagyszabású verseny látványvilágában megújult produkciókkal folytatódott. A második középdöntőben újabb 10 sláger előadója kapott esélyt arra, hogy bekerüljön a fináléba.

Új versenydalokat ezúttal már nem láthattak a nézők, a sztárelőadók azonban igyekeztek új köntösbe bújtatni az általuk előadott slágert és kivívni neki a figyelmet a változatos mezőnyben.

Erős volt a felhozatal a fellépőket és a dalokat tekintve is, ráadásul az elmúlt évszázad műfaji kavalkádja egyre nehezebb feladat elé állította a zsűrit és a közönséget.

A Kossuth-díjas művésznő ezúttal is a Swing à la Django formációval lépett színpadra, előadásukban ez alkalommal a két martfűi gyermek latin versenytáncos is szerepelt. Gratulálunk nekik!

A középdöntőkből fordulónként három produkciót lehet továbbjuttatni a fináléba, ahol február 4-én megszületik az évszázad slágere.

Forrás, fotó: hirado.hu, Duna Médiaszolgáltató Zrt.

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város