Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Pályázat a Fonyód-Bélatelepen található önkormányzati üdülő üzemeltetésére vagy megvásárlására

Martfű Város Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet Fonyód-Bélatelep üdülő (belterület 5871 helyrajzi szám alatt nyilvántartott, természetben 8640 Fonyód, Magyar Bálint utca 4. szám alatt található 297 m2 alapterületű épület az ingóságokkal és 1274 m2 zárt telek) üzemeltetésére vagy megvásárlására.

Az ingatlan jelenlegi funkciója az üzemeltetési engedély alapján nem üzleti célú, közösségi szabadidős szálláshely.

Az üdülő csendes zöldövezetben áll, 500 méter távolságra, 15 perc sétára a Balatontól.

Az üdülő épülete 6 db háromágyas szobából, amelyből 4 db szoba pótágyazható és 1 db hatágyas szobából, valamint a közös helyiségekből (felszerelt konyha, mosdó-zuhanyzó, WC és korszerű televízióval felszerelt társalgó) áll.

Az üdülő területén biztosított: bográcsozó hely, kerti sütögető, kültéri gyermekjátékok. A telken található egy garázs/raktár épület, gépkocsik számára parkolóhelyek.

Az üdülő előzetes telefonos egyeztetés után megtekinthető.

Az önkormányzat kéri az ajánlattevőktől, hogy az ingatlan állapotáról, szerkezetéről, az ingatlanra vonatkozó helyi vagy országos előírásokról az ajánlat benyújtását megelőzően megfelelő körültekintéssel tájékozódjanak, és ajánlataikat ennek alapján tegyék meg, továbbá a szerződéskötéshez szükséges igazolások beszerzéséről úgy gondoskodjanak, hogy azok a szerződéskötés előírt időpontjára rendelkezésre álljanak.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. május 31.

A részletes pályázati kiírás Martfű Város Önkormányzatának honlapján, a www.martfu.hu oldalon tekinthető meg.

 

Felhívás üdülő üzemeltetésére és értékesítésére 2023>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város