Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Pályázati felhívás a Martfűi Polgármesteri Hivatal műszaki ügyintéző feladatainak ellátására

A Martfűi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet a hivatal műszaki ügyintéző munkakör határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban történő betöltésére. A munkakörbe tartozó főbb tevékenységi körök: - település- és területfejlesztési feladatok; - terület- és településrendezési feladatok; - településüzemeltetési feladatok.

A munkavégzés helye a Martfűi Polgármesteri Hivatal, Martfű, Szent István tér 1.

Pályázati feltételek: középfokú képesítés; műszaki középiskolai végzettség; középiskolai végzettség és műszaki, agrár, kertészeti, közgazdasági, környezetgazdálkodási szakképesítés, vagy felsőoktatásban szerzett építész, építő kertészmérnök szakmacsoportokba tartozó, gazdaságtudományi, agrár, szociológus, földrajztanár, geográfus szakképzettség, vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetvédelmi, vízügyi, településfejlesztési, vidékfejlesztési, közlekedési felsőfokú szakképesítés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: - települési beruházások előkészítésével és műszaki ügyintézésével, valamint beszerzéssel, adatszolgáltatással kapcsolatos feladatokban, pályázatokban való közreműködésben szerzett gyakorlat; - a már teljesített közigazgatási alap- vagy szakvizsga.

A munkakör legkorábban 2023. május 1.-én tölthető be. A pályázat benyújtásának határideje 2023. április 25.

Pályázati kiírás letöltése>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város