Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

„Vár-Lak” a Játékvárban

Az idén áprilisban, újra kiscipők kopogásától voltak hangosak a Játékvár Óvoda és Bölcsőde tagintézményei. A „Vár-Lak” és a „Kistesók Napja” program keretében nagy szeretettel várták a leendő ovis, bölcsis porontyokat illetve a kistesókat és szüleiket az óvoda tagintézményeiben és a bölcsiben.

A program alkalmával a szülők betekintést nyerhettek az intézmények életébe, a nevelőmunkába, a gyerekek pedig bekapcsolódhattak a délelőtti játékos tevékenységekbe.

Az intézménybe járó gyermekek nagy izgalommal és érdeklődéssel várták a vendégeket és büszkén mutogatták kedvenc játékaikat, vezették körbe a kisebbeket az ő kis birodalmukban.

Nagy élményt jelentett a leendő porontyoknak, hogy egy rövid időre igazi ovisokká, bölcsisekké válhattak és birtokba vehették az óvoda és bölcsőde épületét. Felfedezték a csoportszobákat, ahol az óvodapedagógusok és a kisgyermeknevelők különböző kézműves tevékenységekkel várták őket.  A lelkes apukák és anyukák gyermekeikkel nagy örömmel vetették bele magukat a különböző játékokba, szívesen festettek, nyomdáztak, ragasztottak, gyurmáztak, és az elkészült alkotásokat boldogan vitték haza. A bölcsődéből kis ajándékokkal térhettek haza a gyerekek, melyeket a kisgyermeknevelők nagy szeretettel készítettek számukra.

 A benti programokat az udvar felfedezése követte, ahonnan vidáman, élményekkel feltöltődve térhettek haza, mind a szülők mind a gyermekek.

Szatmári Ágnes óvodapedagógus


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város