Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

Nemzeti ünnepünk és államalapító Szent István királyunk tiszteletére 2023. augusztus 20-án (vasárnap) 9 órakor Ünnepi Istentiszteletre a Martfűi Református Templomba, 10 órakor Martfű Város Önkormányzatának Ünnepi Megemlékezésére a Művelődési Központ színháztermébe várjuk a vendégeket, ahol ünnepi beszédet mond Turnyánszkiné Enyedi Andrea önkormányzati képviselő, a Martfű Néptáncegyüttes ünnepi műsorát láthatjuk, majd Martfű város önkormányzati elismeréseit adja át dr. Papp Antal polgármester. A megemlékezés Ünnepi díszmenettel folytatódik a Szent István téren és koszorúzással zárul a Szent István szobornál. 15:30-tól Ökumenikus újkenyér-szentelésre kerül sor a Szent István téren, 16 órától pedig Ünnepi Szentmise kezdődik a Szent Tamás-templomban.

Augusztusban ismét Ünnepi Napok>>>  és ÖrökZöld Tisza Fesztivál>>>  Martfűn.

A Szent István ünnepe köré szervezett rendezvénysorozat kulturális és szórakoztató programokkal, gyermekprogramokkal és nagyokat megszólító művészekkel, fellépőkkel és tűzijátékkal várja az érdeklődőket augusztus 12. és 20. között.

Hagyomány, hogy az ünnepi programsor keretében kiállításmegnyitóra hívják az érdeklődőket. Augusztus 16-án (szerdán) 18 órakor csak TERMÉSZETesen>>> címmel Fazekas Zoltán alkotó műveiből nyílik kiállítás a Művelődési Központ galériáján. A kiállítást megnyitja: Asztalosné Kocsis Enikő. Közreműködik a Modern Táncműhely.

A szervezők, Martfű Város Önkormányzata és a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár szeretettel várnak mindenkit. Találkozzunk újra a Martfűi Ünnepi Napok programjain!

Herbályné Kalmár Irén

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város