Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Lomtalanítás Martfűn szeptember 30-án, szombaton

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen 2023. szeptember 30-án a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez, egységesen ezen a napon minden városrészben.

A lakossági és közületi hulladékszállítás 2023. évi időpontjairól, így az évi egy, őszre tervezett lomtalanításról az elmúlt év végén adott ki tájékoztatást az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.

A tájékoztató az évi egyszeri, őszi lomtalanításra vonatkozó része:

A háztartásokban nap mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban. Az akció során lehetősége van Martfű valamennyi ingatlantulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került, használhatatlan bútorokat (szekrény, ágy, szék stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

Kérjük, hogy 2023. szeptember 30-án szombaton a szokott módon helyezzék ki a lom hulladékot.

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve nem kerül átvételre:

- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában vagy Információs Pontján)

- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában)

- Kertgondozásból származó zöldhulladék

- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában)

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy Információs Pontjainkat!

Martfűi Információs Pont
5435 Martfű, Szent István tér 1.
Telefon: +36 56 555 005
E-mail: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Belvárosi Ügyfélközpont - Szolnok
5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Telefon: +36 56 503 569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

Herbály Jánosné

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város