Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Itt az új lehetőség! Immár 10. alkalommal Martfűn!

Ismét lehet pályázni a Ráday Mihály Város és Faluvédő Szövetség ifjúsági pályázatára! (Az elsőt 1990-ben írták ki Ráday Mihály javaslatára.)

Kedves Gyerekek! Rajzoljátok meg a szép martfűi épületeket, szobrokat, a természet szépségeit. Írjatok neves helyi személyekről, mutassátok be a munkásságukat. Készítsetek fotókat, vagy TikTok videót mindarról, ami a fenti témákba beletartozik.

Kedves Pedagógusok! Kérlek Benneteket, hogy segítsétek a gyerekeket a témaválasztásban, a kivitelezés részleteiben, majd juttassátok el hozzánk a munkáikat.

Kedves Szülők! Adjanak ötleteket, segítsenek színesceruzát hegyezni, vagy fotót válogatni, videót vágni (bár lehet, a gyerekek azt jobban tudják!), had’ érezzék a gyerekek, hogy Önöknek is fontos, hogy szép és jó pályamunkák szülessenek Martfűről, városunk nevezetességeiről, a fejlődést meghatározó személyekről, gyönyörű természeti értékeinkről.

A leadási határidő: 2024. február 10.

A beérkezett pályaműveket zsűriztetjük. Minden nevező kap Emléklapot, a legjobbak könyveket, rajzfelszerelést és egyéb ajándékokat. A díjazott műveket feljuttatjuk Budapestre az országos megmérettetésre.

Ott, a központi zsűri kiválasztja a legjobbakat. Az eredményhirdetés és díjkiosztás - egy kiállítás keretében - Budapesten a Budapest Történeti Múzeumban lesz 2024 májusában. 
A díjak – könyvek, ajándékok – mellett egy Örökségvédelmi Táborban is részt vehetnek a legjobbak Várpalotán.

Tehát, elő a színeseket, a klaviatúrát, a telefonokat – kezdődhet az értékmegőrzés!

További tájékoztatás a 06 70 22 55 731-es telefonszámon kapható.

Vinczéné Balogh Magdolna

elnök

Martfűi Városszépítő Egyesület

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város