Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Ingyenes filmvetítés, légvár, palacsinta az idei gyermeknapon!

2024. június 2-án vasárnap, a Szent István téren egész napos programokkal várja Martfű Város Önkormányzata a kicsiket és nagyokat, hogy együtt éljük át a gyerekek legnagyobb ünnepét. A rendezvényen mindenki megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot, hiszen számtalan izgalmas és szórakoztató programmal készülünk.

14 órától ingyenes filmvetítéssel várjuk a gyerekeket és szüleiket a Martfű Moziba a Legeslegjobb barátok című mese vetítésére. Az animációs film egy elszökött bábu és egy elhagyott plüssállat kalandjait követi nyomon, mely nem csak a gyerekeknek, a felnőtteknek is szórakoztató. Szép, több síkon játszódó rajzfilm, kedves üzenettel.

15 órától az alkotni vágyó gyerekeket kézműves foglalkozások várják. A kreatív sarkokban lehetőség lesz díszeket, ajándéktárgyakat készíteni, és kipróbálni különböző kézműves technikákat. Emellett arcfestésre is számíthatnak a kilátogatók, ami mindig nagy népszerűségnek örvend, mert ilyenkor kedvenc mesefiguráik, állataik vagy akár szuperhőseik bőrébe bújhatnak. A gyerekek egyik népszerű szórakozása, a légvár is helyet kapott a parkban. A kicsik kedvükre ugrálhatnak, mászhatnak és csúszdázhatnak majd a hatalmas erődben.

A délutáni programot a Matiné Zenekar koncertje színesíti 16 órától. Az együttes fiatalos, lendületes, laza, ugyanakkor tanító és nevelő koncerttel készül, ami szülők és gyermekek kedvence lesz! A változatos stílusú dallamokat hallgatva pedig garantálják, hogy koncertjeiken a család minden tagja táncra perdül, a gyerekek együtt énekelhetnek és táncolhatnak a zenészekkel.

Az idei gyermeknap sztárvendége Nika énekesnő, aki 18 órától ad egy fergeteges koncertet a főtéren. A népszerű énekesnő jelenleg Majkával dolgozik együtt, legismertebb slágereikkel és új dalaikkal szórakoztatja majd a közönséget.

És ha mindez nem lenne elég, a délutáni programok során finom palacsintával is megvendégelünk mindenkit, a Kossuth Úti Nyugdíjas Klub aranykezű tagjai jóvoltából.

Gyertek el és töltsétek velünk ezt a felejthetetlen délutánt! Várunk minden kicsit és nagyot egyaránt, hogy együtt ünnepelhessük a gyermeknapot! A belépés ingyenes, a vidámpark pedig kedvezményes áron vehető igénybe Martfű Város Önkormányzata támogatásával.

A rendezvény szervezői: Martfű Város Önkormányzata, MVMKK. Támogató: Martfű Klíma.

Polák Boglárka

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város