Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Nagyszerű hangulatban, remek időben telt az idei gyermeknap

Ismét felejthetetlen élményekkel ajándékozta meg a családokat a martfűi Szent István téren 2024. június 2-án az idei gyermeknap. A változatos programoknak és a remek időjárásnak köszönhetően több száz látogató érkezett, hogy együtt töltsük a délutánt. A programok minden korosztály számára tartogattak izgalmas és szórakoztató élményeket.

Az ingyenes filmvetítés nagy sikert aratott, több százan gyűltek össze a Martfű Mozi hatalmas vetítővászna előtt, hogy megnézzék a Legeslegjobb barátok című amerikai animációs filmet. A gyerekek és a szülők egyaránt élvezték a közös filmnézést, amely igazi közösségi élményt nyújtott.

Ezután a Városháza körüli parkban, a Szent István téren és a Ház előtti „színpadon” folytatódott a program. Ingyenes ugrálóvár, kedvezményes sergők, céllövölde, cukorka-, fagyi árusok töltötték meg a teret. A vidámpark egész nap zsúfolásig tele volt gyerekekkel. Emellett a kézműves foglalkozások is nagy népszerűségnek örvendtek. A kreatív sarkokban készített alkotások színesítették a napot, mellyel további ingyen jegyeket szerezhettek a játékokra a fiatalok, így még ösztönzőbben hatott, hogy kipróbálják a gyöngyfűzést, a mézeskalács és ajándéktárgy díszítést, festést.

Két játék között a gyerekek ingyenes arcfestést kaphattak a városunk kisgyermeknevelői és óvodapedagógusai jóvoltából, illetve a Kossuth Úti Nyugdíjas Klub tagjai palacsintával ajándékozták meg őket.

A Matiné Zenekar koncertje is nagy népszerűségnek örvendett. A vidám, interaktív műsor során a gyerekek együtt zenéltek, énekeltek a tagokkal.

Nika fellépése volt a nap egyik fénypontja. Az énekesnő koncertje nagy sikert aratott a közönség körében. A koncert végén az énekesnővel fotókat készíthettek, beszélgethettek a rajongók.

A gyermeknap minden szempontból sikeres volt: a változatos programok, a remek hangulat és az összetartó közösség élménydús napot biztosított mindenki számára. Martfű Város Önkormányzata és az MVMKK idén is arra törekedett, hogy minden korosztály megtalálja a maga szórakozását, mely a mosolygós, vidám arcokat látva, eredményesnek bizonyult.

Polák Boglárka


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város