Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Tisztelt martfűi Lakosok, Választópolgárok!

Szeretném megköszönni mindenkinek a bizalmát, akik szavazatukkal megtiszteltek és újra polgármesterré választottak. Szeretnék ezen kívül minden martfűi állampolgárnak köszönetet mondani, akik elmentek és szavaztak.

Mindenki által ismert tény, hogy Martfűn a helyhatósági választásokon 2 polgármesterjelölt és 14 képviselőjelölt mérette meg magát.

Nagyon szépen köszönöm a lakosoknak a nagyarányú részvételt a választáson, mely megyei szinten is kiemelkedő, 60.2%-os volt, és a nagyarányú támogatást is a megválasztásomhoz, (72,18% vagyis 2.130 fő) amely stabil alapokat biztosít a további fejlődéshez.

Hálás vagyok minden javaslatért, szavazatért, támogatásért, bíztatásért.

A sok-sok gratuláló üzenetet külön köszönöm szépen, nagyon kedves mindenkitől, aki gondolt rám és megtisztelt vele!

Külön köszönöm a támogató javaslatokat, észrevételeket melyek a választás során elhangzottak, hiszen mindenből építkezni kell és lehet. Ezeket a későbbiek során alkalmazni is fogjuk.

Igyekszem továbbra is mindent megtenni annak érdekében, hogy meg tudjam szolgálni ezt Önöknek, és a személyembe vetett hit és bizalom töretlen legyen.

A választásokon elért eredményekhez minden indulónak gratulálok és további sikeres munkát kívánok az élete minden területén.

Nagyon szépen köszönöm Önöknek még egyszer, hogy megtiszteltek a bizalmukkal, mellyel élni és nem visszaélni fogok.

                    Tisztelettel:

                                Dr. Papp Antal

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város