Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Általános iskolai találkozó faültetéssel

A sok 5-ös /55 év, 05.25./ megtette hatását, szuper hangulatú általános iskolai találkozó boldog részesei voltunk 2024. május 25-én a martfűi gyermekéveink helyszínén, a József Attila Általános Iskolában.

A faültetéssel hagyományt kívántunk kezdeményezni, hogy legyen még hosszú évekig árnyas, ligetes udvara, játszóhelye "unokáinknak".

Az iskolai emlékezés kedves egykori tanárainkra, diáktársainkra, a finom közös ebéd, a szülinapi torta, séta a régi kedves városi utcákon, tereken, a helytörténeti múzeum megtekintése mára szép emlékké vált. Az estébe nyúló beszélgetéseken már nem akartuk a világot megváltani /mint ifjabb korunkban/, sokkal inkább a gyermekeinkért, unokáinkért érzett felelősség és féltés érződött.

Angyal Józsi diáktársunk csodálatos muzsikálása az újabb találkozásig is feltölt bennünket. Kívánjuk, hogy jó egészségben, szeretteink körében legyen még sok-sok boldog, szép évünk, hiszen a nehézségek ellenére abban az egykori 8.b jelenlévő tagjai is egyetértettünk, hogy "élni jó".

Kécskeiné Vad Ibolya


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város