Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

„Október 1-jétől élvezhetik azokat a jogokat és terhelik majd őket azok a kötelezettségek, amelyek a képviselőséggel illetve a polgármesterséggel járnak” – VIDEÓ

Átvették megbízólevelüket a Helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek június 9-én megtartott választásán Martfűn megválasztott polgármester és önkormányzati képviselők.

   

2024. június 20-án a Martfűi Helyi Választási Bizottság ülésén, dr. Varga József, a bizottság elnöke gratulált és kívánt eredményes munkát a polgármesteri tisztséget továbbra is ellátó dr. Papp Antalnak és az októbertől megalakuló képviselő-testület régi-új tagjainak.

A megbízólevelek átadásakor a jelenlegi és az újonnan megválasztott önkormányzati képviselőket is tisztelettel köszöntötte dr. Papp Antal. – Biztos, hogy ez a csapat jól fog együttműködni, bízom benne, hogy továbbra is sikeres lesz az önkormányzat tevékenysége. Ezért én, a jelenlegi és bízom benne, hogy az új képviselő-testület is mindent meg fog tenni! – hangsúlyozta városunk polgármestere.

– Az eskütételre októberben, az új képviselő-testület alakuló ülésén kerül majd sor, a képviselők és az újonnan megválasztott polgármester október 1-jétől élvezhetik azokat a jogokat és terhelik majd őket azok a kötelezettségek, amelyek a képviselőséggel illetve a polgármesterséggel járnak – emlékeztetett a megbízólevelek átadásakor dr. Varga József.

Herbályné Kalmár Irén


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város