Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Pályázat útján értékesíti a volt Tisza-parti orvosi rendelő épületét és a hozzá tartozó területet az önkormányzat – LEJÁRT

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE 2024. JÚLIUS 17-ÉN LEJÁRT.

Martfű Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, versenytárgyalásos pályázat útján értékesíti a tulajdonában lévő, Martfű, belterület 813 hrsz-ú, természetben a Martfű, Május 1. út 26. szám alatti, 1484 négyzetméter alapterületű kivett orvosi rendelő, udvar megnevezésű ingatlant.

A Képviselő-testület a 2024. június 27-i ülésén hagyta jóvá a jelenleg szerszámgyártó üzemként működő, volt gyermekorvosi rendelő és a hozzá tartozó terület értékesítésére vonatkozó pályázati felhívását, amelyet a martfu.hu honlapon 20 napra közzétesz.

Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény (a továbbiakban: Vtv.) és Martfű Város Önkormányzata vagyonáról és vagyongazdálkodásáról szóló 8/2012. (III.07.) önkormányzati rendelete szabályai alapján egyfordulós, nyilvános, versenytárgyalásos pályázat keretében értékesítendő ingatlan Martfű központjától mintegy 700 m távolságra, attól ÉNy-i irányban helyezkedik el, belterületi, rendezett környezetben. Aszfaltburkolatú úton megközelíthető, a Gesztenye sor és a Május 1. út mentén, parkolási lehetőség az utcában biztosított. Közvetlen környezetében jellemzően kereskedelmi és szolgáltató ingatlanok találhatók.

Irányár (értékbecslő által megállapított helyi forgalmi érték) nettó 40.000.000,- Ft. Az ingatlan vételárát Áfa fizetési kötelezettség nem terheli, a Kiíró értékesítése mentes az áfa alól.

A jelenleg szerszámgyártó üzemként működő ingatlan a fennálló bérleti jogviszonnyal együtt vásárolható meg.

A pályázat megjelenési ideje 2024. június 28., az ajánlatok beérkezésére nyitva álló határidő 20 nap (utolsó nap: 2024. július 17. szerda – LEJÁRT).

Herbályné Kalmár Irén

Pályázati felhívás a volt gyermekorvosi rendelő értékesítésére>>>

Egyszerűsített ingatlan értékbecslés>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város