Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Kiemelt témák

Szeptembertől az ivóvíz- és szennyvízhálózat kiépítésével folytatódik a Kövér major ipari övezet kialakítása

Előreláthatólag 2023. szeptember 13-án elkezdődnek a Kövér major ipari parkba tervezett víz- és szennyvízvezetékek rekonstrukciós és bővítési munkálatai – tájékoztatott Varga Melinda, a Polgármesteri Hivatal műszaki ügyintézője.

Változott megyénkben az ügyeleti rendszer – Az alapellátási ügyelet központi telefonszáma 1830, de marad a 112 is

Szeptember 1-jétől Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is működésbe lépett az új, egységes rendszerben biztosított ügyeleti alapellátási rendszer – tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

„Árvízi biztonság növelése a Közép-Tisza völgyben” – Lakossági fórum Martfűn, szeptember 21-én

A Széchenyi 2020 program részeként, a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam 7,456 milliárd forintos támogatásával valósul meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF), a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (KÖTIVIZIG), a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság (TIVIZIG), a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság (KÖVIZIG) és az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság (ÉMVIZIG) konzorciumában az „Árvízi biztonság növelése a Közép-Tisza völgyben” című, KEHOP-6.4.1-22-2023-00009 azonosító számú projekt, amelynek keretében lakossági fórumot tartanak Martfűn, a polgármesteri hivatal tanácskozótermében.

HÍREK

Testvérvárosi találkozó magyar nemzeti ünnepünk alkalmával

A Bethlen Gábor Alap 2023. évi pályázati támogatásával gazdag programsorozat valósulhatott meg az idei testvérvárosi találkozón Martfűn.

2023. szeptember 21.

Fontos gondolatok szórakoztató előadásmódban

Városunkban is nagy sikert aratott Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember „Belső béke viharos időkben – Mit kezdjek a külső, belső nehézségeimmel?” című előadása. Sokan voltak kíváncsiak az atya a mindennapi életre vonatkozó, hasznos támpontokat adó gondolataira, amelyeket szeretettel fogadott a lelkes közönség 2023. szeptember 19-én, a Martfű Városi Művelődési Központban.

2023. szeptember 21.

„Csupa örökifjú” az idősek világnapja városi ünnepén

Az idei évben is nyugdíjas-találkozóval ünnepelte az idősek világnapját a Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület. A nagyszabású rendezvényre a környező településekről is várták barátaikat, az ottani klubok tagjait.

2023. szeptember 18.

Versenybíróként és az elsősegély önkéntes csapat tagjaként az atlétikai világbajnokságon

A versenybírók, így a martfűi Tari János is különleges helyzetben voltak a budapesti atlétikai világbajnokságon: testközelben találkozhattak a világsztár atlétákkal, megtekinthették az edzéseiket, versenyeiket.

2023. szeptember 15.

Látom, van, elhiszem, gyűjtöm, tartom, felidézem

Kiállítás nyílt a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár galériáján és kiállító termében 2023. szeptember 8-án. A falakat Sléder Fanni, martfűi festőművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatójának különleges alkotásai borítják.

2023. szeptember 13.

Segítő beszélgetés alkohol-, drog- és szerencsejáték problémákkal érintettek számára

A HSZK Drogkonzultációs és Információs Központ munkatársa, Derzsi Vivien havonta egyszer továbbra is biztosít a martfűi család- és gyermekjóléti szolgálatnál segítő beszélgetést. A szakember alkohol-, drog- és szerencsejáték problémákkal érintettek számára nyújt segítséget.

2023. szeptember 13.

Lomtalanítás Martfűn szeptember 30-án, szombaton

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen 2023. szeptember 30-án a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez, egységesen ezen a napon minden városrészben.

2023. szeptember 07.

Világbajnoki cím, érmek és értékes helyezések a Racketlon Világbajnokságról!

A Racketlon egy négyütős sport (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz), melyben az ellenfelek sportáganként egy - egy 21 pontos (vagy csapatban 11) játszmában döntik el a mérkőzés sorsát.

2023. szeptember 06.

A világ élvonalában a martfűi sportolók

Kemény edzésekkel teltek a Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub 24. nyári tábor napjai 2023. augusztus 2-a és 6-a között. Mintegy 90 sportoló töltötte itt ezt az időszakot, közülük több martfűi klubtag is az októberben zajló világversenyre készült.

2023. szeptember 06.

„A Dami a mi iskolánk…” – Tanévnyitó a martfűi középiskolában

Kétszáz nappali oktatásban résztvevő diákkal kezdte meg a 2023/2024-es tanévet a Szolnoki Szakképzési Centrum Damjanich János Szakképző Iskola és Kollégium, közismert, családias nevén a Dami.

2023. szeptember 04.

„Fészekfoglaló” próbatételek – Óvodából iskolába

„Eresz alól fecske fia ide néz, oda néz…”

„Fecskeóvodából a fecskeiskolába”

2023. szeptember 04.

Október 3-án ÁRAMSZÜNET Martfűn – Érintett utcák és házszámok

Folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az E.ON. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. A szükséges munkálatok ideje alatt, 2023. október 3-án, kedden 8:00-tól 17 óráig Martfűt érintő áramszünet lesz – tájékoztatta az önkormányzatot az E.ON.

2023. szeptember 04.

Videók

Plakátok és kiadványok

Hirdetések

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város