Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Mindenkit vár szombaton az Arany Fácán Martfűi Sörfesztivál és gyártúra

Szórakoztató programokkal hívja Martfű és a környező települések lakóit a Heineken 2015. szeptember 26-i sörfesztiválja, a martfűi gyár 30 éves fennállását ingyenes rendezvényeivel ünnepelve e szép őszi hétvégén.  A Szent István tér színpadán fellép az Animal Cannibals és a Magna Cum Laude zenekar, de lesz tombola, fúvószenekar, a koncertek után pedig utcabálra várja vendégeit Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

Kíváncsi, hol készülnek az ország legfinomabb és legfrissebb sörei? Látogasson el a Martfűi Sörgyárba, és vegyen részt a nyílt nap gyártúráján is! – invitálja a sörfesztivál résztvevőit a martfűi sörgyár. 10 és 15 óra között a látogatók saját szemükkel láthatják, hogyan készülnek Magyarország kedvenc sörei, alkoholmentes sörei és radlerei.

A gyárlátogatásra  az önkormányzat óránként autóbuszokat indít a Művelődési Központ elől. A buszok 9.50-kor, 10.45-kor, 11.45-kor, 12.45-kor és 13.45-kor indulnak.

A 30 éves jubileumot ünneplő Martfűi Sörgyár szeretettel hívja, várja vendégeit valamennyi születésnapi programjára, szeptember 26-án, szombaton.

Sörfesztivál

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város