Ki kicsoda Martfűn? – Ajánljon ön is arra érdemes személyt a kötet megjelentetéséhez!

Ki kicsoda Martfűn könyvben fiatal városunk életében meghatározó szerepet játszó személyek (tanácsi-önkormányzati-, vállalati- és intézményvezetők, sikeres vállalkozók, szolgáltató szervezetek vezetői, kiváló dolgozók, sportolók, művészek, egészségügyi dolgozók, pedagógusok, továbbá…….…..)  nevét, életpályájának - tevékenységének rövid ismertetését tervezzük közreadni, az érintettek (már elhunyt esetében családjuk, közeli ismerősük) közreműködésével, a hitelesség szempontját előtérbe helyezve. Az érintetteket kérdőívvel keressük fel.

Az anyaggyűjtésre a képviselő-testület Előkészítő Munkacsoportot alakított.

Tisztelettel kérjük, személyekre szóló ajánlásával segítse az Előkészítő Munkacsoport munkáját! Több személyre is tehet ajánlást, az ajánlott személy nevének, városunk életében kiemelkedő tevékenységének tömör ismertetésével. Nagyban segítené munkánkat az érintett személy (- már elhunyt esetében családja) elérhetőségének megadása (pontos adatok hiányában el is maradhat). Az így kapott adatokat az Előkészítő Munkacsoport feldolgozza, s jóváhagyás után az ajánlott személyekkel és az ajánlóval felveszi a kapcsolatot.

Az ajánlásokat kérjük az önkormányzati képviselő-testület vagy az Előkészítő Munkacsoport bármely tagjának átadni, vagy a Művelődési Központ portáján levő gyűjtőládába helyezni, vagy a kikicsodamartfun@gmail.com címre eljuttatni, legkésőbb 2017. augusztus 31-ig!

Az ajánlás elektronikus formában letölthető a www.martfu.hu oldalon, továbbá átvehető a Művelődési Központ portáján.

Közreműködését, segítségét köszönjük!

Martfű, 2017. január

Előkészítő Munkacsoport

Kitölthető ajánlás>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város