Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Számítanak a fiatalabbak segítségére a városszépítők

A Martfűi Városszépítő Egyesület folyamatosan azon dolgozik, hogy városunkat rendezettebbé, tisztábbá és „zöldebbé” tegye. Most viszont az itt élő lakosok segítségét kérték a Szolnoki úti cserjesor gondozásában, megmentésében, ugyanis az egyesület tagjai zömében 65 év felettiek, a járvány, illetve a veszélyhelyzet ideje alatt nem tudják tevékenységüket folytatni.

– A Játékvár Óvoda és Bölcsőde kollektívája nagy örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez – mesélte Turnyánszkiné Enyedi Andrea, az önkormányzati intézmény vezetője. – Nekünk is fontos, hogy szép legyen a város, hogy a környezetünk ne hanyagolójdon el. Felvettük a kapcsolatot Vinczéné Balogh Magdikával, a Martfűi Városszépítő Egyesület elnökével, akivel megbeszéltük, milyen ütemezésben és hogyan tudunk segíteni.

A Játékvár Óvoda és Bölcsőde dolgozói szabadidejükben segítenek be városszépítő munkálatokba.

A városszépítő egyesület felhívásához további csatlakozókat vár a Szolnoki út, városunk főutcája a Virág úttól a Kérész útig terjedő szakaszán korábban telepített cserjék visszavágására, az ágyások kapálására, rendben tartására.

Tovább a képekhez>>>


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város