Pályázati felhívás felnőtt háziorvosi praxis működtetésére

 Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet Martfű II. számú háziorvosi körzetében a területi ellátási kötelezettséggel járó felnőtt háziorvosi szolgálat személyes közreműködéssel, vállalkozási formában történő ellátására. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. április 26.

Dr. Solt Magdolna, a Dr. Zentay Márton Egészségügyi Központ önkormányzati intézmény vezető főorvosa 2021. január 1-jén befejezte háziorvosi tevékenységét. A körzet lakosságának ellátása jelenleg helyettesítéssel zajlik.

A munkavégzés helye a Dr. Zentay Márton Egészségügyi Központ. A praxis betölthető a feladat-ellátási szerződés megkötését, valamint az egészségügyi szolgáltatási tevékenység folytatására vonatkozó praxisengedély alapján a NEAK-kal megkötött finanszírozási szerződés hatályba lépését követően, legkorábban 2021. július 1-től, abban az esetben, ha a praxisjogot árusító háziorvoshoz 2021. június 30-ig nem érkezik a praxisjog megvásárlására ajánlat, vagy ha a praxisjogot megvásárolni kívánó orvossal a Képviselő-testület nem kíván előszerződést kötni.

Az ellátandó lakosságszám a pályázat meghirdetésekor 1864 fő.

Pályázati feltételek, a pályázattal kapcsolatos további információk Martfű Város Önkormányzatának honlapján (www.martfu.hu) és az Országos Kórházi Főigazgatóság weboldalán (www.oali.hu) érhetők el.

Pályázati felhívás>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város