Megvásárolható a településtörténeti kötet – A kéziratok, fotók, dokumentumok még átvehetőek

FELHÍVÁS

A „Ki kicsoda Martfűn - Életutak, életképek" településtörténeti kötetet a 2020. augusztus 18-án, a Művelődési Központban megtartott könyvbemutatón vehették először kézbe az olvasók.

 A könyv korlátozott példányszámban még megvásárolható a Martfűi Városi Művelődési Központban. A kötet ára: 2050 Ft. Kérjük, hogy vásárlási szándékát előre jelezze telefonon keresztül. Információs szolgálatunk 9 és 18 óra között érhető el. Az árusítás az egészségügyi előírások betartása mellett történik. Címünk: Martfű, Mártírok útja 1., Tel.sz.: (56) 450-146

FONTOS!

A Művelődési Központban, a Városi Könyvtárban vehetőek át a korábban leadott és az adatvédelmi szabályoknak megfelelő módon megőrzött kéziratok, fotók és egyéb dokumentumok is, előzetes időpont egyeztetéssel, az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint, 2021. augusztus 18-áig. A távolabb élők postai küldeményként is igényelhetik dokumentumaik visszaküldését.

Az át nem vett fényképeket, dokumentumokat a fenti határidőt követően meg kell semmisíteni!

A Művelődési Központ könyvtárában lehetőség van a leadott kéziratok, fényképek, dokumentumok átvételére – kizárólag előzetes megbeszélés, időpont-egyeztetés alapján.

Kérjük az előzetes, telefonos jelentkezést. Tel: 56/450-146 (Művelődési Központ, 9-18 óra között) vagy 20-2637246 (Rágyanszky István).

Várjuk azok jelentkezését, akik még nem vették át a könyv elkészítéséhez leadott kéziratot, fényképet. Közös érdekünk, hogy az értékes kéziratokat, fotókat tulajdonosaik átvegyék, s tovább őrizzék.

MVMKK

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város