Megfejtették és nyertek

Május végén lezárult a Martfű Magazin 2018. évi „Fejtse meg és üdüljön a Balatonnál” rejtvényjátéka. Egy szerencsés nyertes másodmagával egy hetet tölthet az önkormányzat üdülőjében, Fonyód-Bélatelepen, és más értékes nyeremények is gazdára találtak a június 6-án, dr. Papp Antal polgármester közreműködésével a Polgármesteri Hivatalban megtartott sorsoláson.A Martfű Termál Spa 50%-os kedvezményre jogosító fürdőutalványát Papp Orsolya (Martfű, Mikszáth út), valamint Mészáros Péter (Martfű, Jókai út) vehetik igénybe, két-két darab, egy alkalomra szóló családi jegy (két fő + egy gyermek részére) és wellness kiegészítő jegyek vásárlásához, a Termál-Medical Zrt. felajánlásaként.

A Licskó Mária által felajánlott 5.000 Ft értékű talpreflexológia, gyógy-talpmasszázs szolgáltatást Ferenczi Katalin (Martfű, Móricz Zs. út) nyerte.

Az Éva Kozmetika, Takácsné Nádi Éva 5.000 Ft értékű ajándékutalványát Molnár Béláné (Martfű, Munkácsy út) veheti át.

A rejtvényjáték fődíját, a két fő részére, az önkormányzat Fonyód-Bélatelepen lévő üdülőjébe szóló egyhetes üdülési lehetőséget Harmat Róza (Martfű, Árpád fejedelem út) szerencsés nyertesünk veheti át ajándékutalvány formájában a Martfű Magazin szerkesztőségében.

Nyerteseinknek gratulálunk és további eredményes rejtvényfejtést kívánunk!

Herbály Jánosné 

2018-06-06 13:13