Nyílt nap a Damiban

2018. november 21-én, 8-11 óráig nyílt napra várja az iskolájuk iránt érdeklődőket a martfűi középiskola.  A Szolnoki Szolgáltatási SZC Damjanich János Szakképző Iskolája és Kollégiuma, a képzési lehetőségek délelőtti bemutatása mellett, pályaválasztási szülői értekezlet keretében is ezen a napon, 16 órakor tart ismertetőt a szülők számára.A közel 75 éves múltra visszatekintő szakképző intézmény családias hangulatban, a nevelés-oktatásra nagy gondot fordítva, külső partnerekkel együttműködve képzi a tanulókat a könnyűipar, az ügyvitel, az informatika és a kereskedelem ágazatokban. A Szakképzési Hídprogramban is folyik képzés, ahol részszakképesítés – bőrtárgy készítő – megszerzésére van lehetőség.

A köznevelési intézmény az élethosszig tartó tanulás helyszíne. Több iskolatípusban, nappali és esti munkarendben is lehetőség van a szakma és az érettségi megszerzésére egyaránt.

Hasznos információkkal, tájékoztatókkal minden érdeklődőt, diákot, szülőt szeretettel vár az iskola vezetősége a nyílt napra.

Részletes szakképzési tájékoztató>>>

2018-11-12 14:27