Mesejáték – Köszönjük a támogatást!

„Építhetsz házat a semmiből, olyan erősre, amilyenre csak te akarod, de egy otthon ennél sokkal törékenyebb. Az otthon azokból az emberekből épül fel, akikkel megtöltöd.”A mi otthonunk a Művelődési Központ volt két napra, ahol az anyukák, apukák, nagymamák és nagypapák igazi otthont varázsoltak az előtérbe, a gyerekek pedig igazi karácsonyi hangulatot a színpadra az Arthur és a Villangók című mesejátékban.

A történet szerint Arthur elszánja magát, hogy a nagyapja által hátrahagyott jeleket követve elinduljon felfedezni a villangók titokzatos világát, hogy megkeresse a mesés kincset és megmentse a családi otthont és a karácsonyt.

A Klebelsberg Központ Szolnoki Tankerülete belső szakmai pályázatának és az EFOP-3.3.2-16-2016-00297 számú pályázata támogatásának köszönhetően az előadásokban 244 gyermek vett részt szöveges, táncos vagy énekes szerepben. A háttérben pedig sok tündér anyuka, apuka, nagymama, nagypapa, iskolánk valamennyi pedagógus és technikai dolgozója segített a jelmezekkel, a díszlettel, a fény- és hangtechnikával, az előadások szervezésével, hogy megélhessük az otthon melegét, a karácsonyi csodát a színpadon és a nézőtéren egyaránt.

Köszönjük a szülőknek, támogatóknak, magánszemélyeknek, vállalkozóknak, hogy a mesejáték idei sikeréhez ismét hozzájárultak!

„A Boldog Gyermekekért” Alapítvány Kuratóriuma

Támogatóink voltak:

Szekeres Mónika Gizella, Gonda Lajosné, Béres Andrea, Oros Róza, Dr. Papp Antal, Gál Albert - Suszter Kávézó, Hajdú-Adamik Ágnes, Kiss Mónika, Ivankovics Dalma, Hóvirág Akciós Áruk Boltja - Fehérné Kókai Anita, Kovács Zsolt és Kovácsné Gál Márta, Gál Attila - Lilla Papír - Írószer, Gonda Sándorné - Ili Textil, Rágyanszky István önkormányzati képviselő, Szabó Ferenc és Túróczi Katalin, Farkas Zsolt - Cibaki Farkas Pékség, Szekeres Mónika Gizella - Ibolya Virágszalon, Szilágyi Imre, Szilver Alapfokú Művészeti Iskola, Szatmári-Nagy Szilvia, Torony ABC - Kecskés Attila, Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár, Martfű Média, Martfű Város Önkormányzata, Martfűi József Attila Általános Iskola Szülői Munkaközössége, Martfűi József Attila Általános Iskola osztályközösségei (1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 6.c, 7.a, 7.b, 7.c, 8.a, 8.b, 8.c)

2018-12-19 13:55