Szeptember 9-től várjuk a polgármester- és önkormányzati képviselőjelölteket

www.martfu.hu honlap, Martfű Város Önkormányzatának Hivatalos Honlapja valamint a Martfű Közéleti Magazin díjmentes bemutatkozási lehetőséget kínál a polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltek számára a 2019. évi Helyi Önkormányzati Választás kampányidőszakában.A városi honlapon a polgármesterjelöltek 3 perces, a képviselőjelöltek 1 perces video összefoglalóban ismertethetik városvezetési, önkormányzati elképzeléseiket. A Martfű Média a videókat térítésmentesen készíti és hozza nyilvánosságra a városi honlapon és facebook oldalán.

A videók elkészíttetésére az önkormányzati képviselő- valamint a polgármesterjelöltek bejelentési határidejét követően, előzetes időpont egyeztetéssel, szeptember 10-től szeptember 20-ig biztosítunk lehetőséget. A videók szeptember 23-tól október 12-ig lesznek láthatóak a városi honlapon.

A Martfű Közéleti Magazin várhatóan szeptember 19-én megjelenő lapszámában is ismertethetik programjuk főbb elemeit a polgármester- és képviselőjelöltek, fél- (kb. 360 szó) és negyed (kb. 200 szó) oldal terjedelemben, név szerinti sorrendben.

A jelölt fényképe és meghatározott terjedelmű bemutatkozó szövege digitális formában a martfumedia@gmail.com email címen vagy személyesen adható le a magazin szerkesztőségében, 2019. szeptember 9. és 12. között. A közzétételhez személyes egyeztetés és nyilatkozat aláírása is szükséges. Tel.: 56 450 146, 70 380 6187

A bemutatkozó video és szöveg tartalma nem sértheti a hatályos jogszabályokat, a személyiséghez fűződő jogokat és a közízlést, reklámjellegű, hirdetésszerű közlendőt, politikai rendezvényre szóló meghívót nem tartalmazhat.

A bemutatkozó anyagok tartalmáért a polgármester- és képviselőjelöltek felelősek.

A hiteles és teljes tájékoztatás érdekében tisztelettel várjuk a jelölteket!

Herbály Jánosné Kalmár Irén

felelős szerkesztő

2019-09-05 16:52