Márciusban X. kolbászfesztivál Martfűn

Az Alföld hamisítatlan disznótoros ételeivel, kiváló hangulatával és műsoraival az idei évben március 21-én, szombaton várja vendégeit a X. Alföldi Kolbász- és Hurkatöltő Fesztivál, Martfűn a Városi Sportcsarnokban. A fellépők között magyar és határon túli hagyományőrző együttesek, művészeti közösségek szórakoztatják a látogatókat. Jó ebédhez szól a nóta SÜLYI KÁROLY fellépésével. Sztárvendég: POSTÁS JÓZSI. A jó zenéről és a hangulatról a CSÍK-MOLNÁR TRIÓ gondoskodik.A fesztivál 2020-ban már tizedik alkalommal kínál kellemes hétvégi programot, a látogatók és versenyzők között számos hazai nagyváros és határon túli vendégtelepülés részvételével.

A rendezvényen hagyományos, disznótort kísérő ételek, hagymásvér, sülthurka, sültkolbász és toroskáposzta kóstolhatók, kedvező áron.

A fesztivál csapatai kolbász, hurka, száraz vékony- és vastagkolbász, fogópálinka, édes-, sós sütemény és pogácsa kategóriákban versenyeznek egymással, neves szakmai zsűri közreműködésével.

A X. Alföldi Kolbász- és Hurkatöltő Fesztiválra március 21-én, reggel 9 órától este 19 óráig szeretettel hív és vár minden érdeklődőt a rendező Martfű Város Önkormányzata és a szervező, Pásztor Lajos.

A belépés ingyenes!

Információ:

Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Deákné Szilágyi Andrea közművelődési munkatárs
Telefon: 06 56/450-146
E-mail: muvk@martfu.hu www.martfumuvhaz.hu www.martfu.hu

Pásztor Lajos
Telefon: 06 30/960-2845
E-mail: klasszis1960kft@gmail.com

Jelentkezési lap letöltése>>>

Meghívó levél letöltése>>>

Herbály Jánosné

 

2020-02-04 13:05