Martfűi József Attila Általános Iskola - Tájékoztató új munkarend bevezetéséről, új tanulási formáról, étkeztetésről

Tisztelt Szülők!

A koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet miatt és a Miniszterelnök Úr bejelentése és a 42/2020. (II.14.) Korm. rendelet alapján, intézményünkben 2020. március 16-tól határozatlan ideig a tanítás működési rendje megváltozik. Ettől a naptól kezdve az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.Felhívom szíves figyelmét, hogy lehetősége szerint ajánlatos minden tanuló otthonmaradását és otthoni tanulását megoldani.

A koronavírus terjedésének lassítása, valamint a gyermekek megfelelő ellátása érdekében arra kérek minden szülőt, hogy a SZÜLŐI NYILATKOZATON jelezze, ha gyermekének felügyeletét otthon biztosítani tudja, illetve azt is, ha ez akadályba ütközik.

Ha gyermeke felügyeletét egyáltalán nem tudja megoldani, kérem, szintén a nyilatkozaton rövid szöveges indokolással fejtse ki ennek okát és jelezze, hogy a hét mely napjain, hány órától hány óráig igényli ezt a szolgáltatást, amelyet a település valamely iskolájában megszervezünk.

Továbbá kérem azokat az érintett szülőket, akiknek a gyermeke eddig is az iskolában étkezett, hogy jelezzék, ha az étkezés lehetőségével továbbra is élni szeretnének. Ez esetben a gyermek ebédjének elhordásáról Önöknek kell gondoskodni.

A SZÜLŐI NYILATKOZATOKAT legkésőbb 2020. március 15-én, 15 óráig kérem visszajuttatni.

Amennyiben lehetőség lesz rá, döntés születik minden egyes gyermek ellátásáról.
Az ellátandó gyermek felügyeletéről és étkezéséről az ellátást biztosítani nem tudó szülőket a továbbiakban tájékoztatni fogom az ellátás helyéről, időtartamáról és módjáról.

Kérjük, a megértésüket, türelmüket ebben a helyzetben, amely mindenkinek új, ismeretlen. Bármilyen kérdésével forduljon bizalommal gyermeke osztályfőnökéhez vagy az intézmény vezetőjéhez.

Tisztelettel:

Földi Edina
Intézményvezető

Nyilatkozat letöltése>>>

2020-03-15 11:27