Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Martfű Média

Vezető: Herbály Jánosné Kalmár Irén
Cím: 5435 Martfű, Mártírok út 1.
E-mail: martfumedia@gmail.com

Tel.: 450-146;  Herbály Jánosné Kalmár Irén 70/3806187
Honlap: www.martfu.hu
Közösségi oldal: facebookInstagram

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00

 

MARTFŰ MÉDIA A MARTFŰI HÍREKÉRT

www.martfu.hu, online televízió, Martfű Magazin, városmarketing, turizmus


Online felületeinkkel, elektronikus és nyomtatott sajtótermékeinkkel, reklámanyagainkkal híreket szolgáltatunk a martfűi közéletről, önkormányzati döntésekről, a városban élőkről, programokat népszerűsítünk, írásainkkal, fotóinkkal, videóinkkal erősítve Martfű bemutatását, a város értékeinek közvetítését. A település gazdasági és turisztikai szerepét erősítő városismertető, kulturális, gazdasági, természeti és muzeális bemutató anyagokat készítünk, melyek szakmai konferenciákon, fórumokon tájékoztatnak Martfűről.

Martfű Város Önkormányzatának Kommunikációs és Média Csoportja a Városi Művelődési Központ és Könyvtár keretein belül működik. Az intézmény szakmai munkáját segítve erősítjük a kulturális érdeklődést, a közösségi programok népszerűsítését, a Martfű Mozi működését.

A Kommunikációs és Média Csoport a korábban külön szervezeti egységben működő helyi újság és egykori városi televízió tevékenységét összevonva, 2011 óta látja el Martfűn az önkormányzati tájékoztatás sokszínű feladatrendszerét.

Munkánkkal igyekszünk minél több hírt és eseményt megörökíteni, a város lakossága elé tárni, a várostörténet értékes archívumát gyarapítani.

Kérdezünk, videózunk, fotózunk, írunk, szerkesztünk, vágunk, tördelünk, nyomtatunk, megosztunk, archiválunk… – A martfűi hírekért dolgozunk.

 

SAJTÓTERMÉKEINK

    Martfűi Közéleti Magazin
    Martfű Város Önkormányzatának honlapja

MUNKATÁRSAK

    Herbály Jánosné Kalmár Irén: médiavezető, felelős szerkesztő
    Polák Boglárka: médiaszerkesztő, operatőr
    Szántó Szilárd: webszerkesztő-grafikus, fényképész
    Kovács László: technikai munkatárs

SZOLGÁLTATÁSOK

    Hirdetés

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város