Martfű Média

Vezető: Herbály Jánosné
Cím: 5435 Martfű, Mártírok út 1.
E-mail: martfumedia@gmail.com

Tel.: 450-146; Herbály Jánosné 70/3806187
Honlap: www.martfu.hu
Közösségi oldal: facebookInstagram

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00

 

MARTFŰ MÉDIA A MARTFŰI HÍREKÉRT

www.martfu.hu, online televízió, Martfű Magazin, városmarketing, turizmus


Online felületeinkkel, elektronikus és nyomtatott sajtótermékeinkkel, reklámanyagainkkal híreket szolgáltatunk a martfűi közéletről, önkormányzati döntésekről, a városban élőkről, programokat népszerűsítünk, írásainkkal, fotóinkkal, videóinkkal erősítve Martfű bemutatását, a város értékeinek közvetítését. A település gazdasági és turisztikai szerepét erősítő városismertető, kulturális, gazdasági, természeti és muzeális bemutató anyagokat készítünk, melyek szakmai konferenciákon, fórumokon tájékoztatnak Martfűről.

Martfű Város Önkormányzatának Kommunikációs és Média Csoportja a Városi Művelődési Központ és Könyvtár keretein belül működik. Az intézmény szakmai munkáját segítve erősítjük a kulturális érdeklődést, a közösségi programok népszerűsítését, a Martfű Mozi működését.

A Kommunikációs és Média Csoport a korábban külön szervezeti egységben működő helyi újság és egykori városi televízió tevékenységét összevonva, 2011 óta látja el Martfűn az önkormányzati tájékoztatás sokszínű feladatrendszerét.

Munkánkkal igyekszünk minél több hírt és eseményt megörökíteni, a város lakossága elé tárni, a várostörténet értékes archívumát gyarapítani.

Kérdezünk, videózunk, fotózunk, írunk, szerkesztünk, vágunk, tördelünk, nyomtatunk, megosztunk, archiválunk… – A martfűi hírekért dolgozunk.

 

SAJTÓTERMÉKEINK

    Martfűi Közéleti Magazin
    Martfű Város Önkormányzatának honlapja

MUNKATÁRSAK

    Herbály Jánosné: médiavezető, felelős szerkesztő
    Székács Szidónia: szerkesztő, operatőr
    Kovács Tamás: web-szerkesztő, grafikus
    Kovács László: technikai segítő

SZOLGÁLTATÁSOK

    Hirdetés

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város