2013.01.21 - "Martfű város kultúrájáért" díjat vehettek át >>>

Martfű város önkormányzata az elmúlt év decemberében „Martfű Város Kultúrájáért” díjat alapított, melyet azon személyeknek ítél oda, akik kiemelkedő kulturális tevékenységükkel járulnak hozzá városunk kulturális értékeinek gyarapításához.

„Martfű Város Kultúrájáért” díjban részesült Kissné Széll Anikó, a Damjanich János Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium ének-zene szakos tanára, ifjúságvédelmi felelőse

Anikó több mint egy évtizede a középiskola pedagógusa, munkavállalásának kezdete óta meghatározó egyénisége az iskola kulturális életének. Munkájának, lelkesedésének köszönhetően 2001-ben ismét megalakult az iskolai énekkar, mely számos szép eredményt szerzett.

„Martfű Város Kultúrájáért” díjában részesült Vatai Zsigmondné, a martfűi József Attila Általános Iskola pedagógusa

1993-ban szerzett magyar szakos és művelődésszervezői, 1997-ben történelem tanári diplomát, majd 2000-ben drámapedagógiai oklevelet. 1987-ben kezdte meg munkáját a martfűi Martos Flóra Általános Iskolában. 25 éve tanárként oktatja, neveli a gyermekeket az írás, az olvasás, a kultúra és a történelem egész életre meghatározó tevékenységére. Munkáját nagyfokú pedagógiai tapasztalat jellemzi, egyéniségét mindig az őszinteség és nyíltság vezérli.