A Bata-emlékbizottság felhívása - 2013 március

Tisztelt Támogatónk!


Önkormányzatunk, a helyi lakossággal egyetértésben, évtizedes késedelmet - mulasztást pótolva emléket kíván állítani Jan Antonin Batának és személyén keresztül azoknak az embereknek, akik városunk megalapításában és felépítésében meghatározó szerepet játszottak.

 

A szoborállítás érdekében az elmúlt esztendő alatt több rendezvényt tartottunk, megmozgatva a közvéleményt, s felhívva a figyelmet a közadakozás jelentőségére és fontosságára. A Gálaest, a Város születik kiállítás, az Emlékkiállítás megrendezése után a Városi Jótékonysági Bállal kívántuk serkenteni a martfűiek aktivitását, egyben lehetőséget biztosítani a kellemes és kulturált szórakozás mellett az adakozás lehetőségére is. A nemes célra a mai napig beérkezett teljes összeg meghaladja a másfél millió Ft-ot! A gyűjtés természetesen folyik tovább, a legkisebb összeg befizetése is segít! Köszönjük a vállalkozóknak, magánszemélyeknek, közösségeknek!

 

A Városi Jótékonysági Bál vendégei és közreműködői, a résztvevő közönség nagyon jól érezte magát: az ízlésesen berendezett, igényesen dekorált környezet, a színvonalas műsorok biztosították a vidám, felhőtlen hangulatot. A kulturált, jól rendezett, kellemes este maradandó élményt nyújtott minden résztvevő számára.

 

Mindez önkéntes munkával, példamutató összefogással valósult meg!

 

Köszönjük a bál rendezésében és lebonyolításában nyújtott segítségüket és a felajánlott tombolatárgyakat, adományait.


Munkájuk, felajánlásaik eredményeképpen jelentős összeggel járultak hozzá a szoborállítás költségeihez.


Ám ennél is fontosabb, hogy alkotó részesei voltak egy nagyon jó hangulatú, sikeres rendezvénynek, ahol mindenki nagyon jól érezhette magát.


KÖSZÖNJÜK!


Martfű, 2013. március 21.

Dr. Kiss Edit - Polgármester
Rágyanszky István - Bata-emlékbizottság


A Városi Jótékonysági Bál támogatói voltak >>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város