Közétkeztetés
Az intézmény feladatkörébe tartozó nagy szolgáltató egység a közétkeztetést biztosító konyha.
Működésének célja a minőségi és megfelelő mennyiségi közétkeztetés biztosítása, lehetőség szerint az egyéni szükségletek figyelembevételével (speciális étkezési igényű gyermek, diétás szükségletű idős).
A szolgáltatás megfelel a közétkeztetéssel szemben támasztott élelmezési feltételeknek, megfelel az országosan előírt egészséges táplálkozás normáinak.
Alapprofilja alapján biztosítja a településen működő valamennyi gyermekintézménynek (a bölcsőde esetében előkészítő konyhaként működik) az étkeztetést, valamint kiegészítő profiljának megfelelően, a szociális étkeztetést igénybe vevők étkezését, külső étkeztetést.
A speciális étkeztetés szakszerű biztosítása érdekében a konyhai tevékenységet dietetikus szakember segíti.
Alaptevékenységi körén felül feladata az általános iskolai étkezők igénybevételének vezetése, lemondás/ igénylés fogadása.
Szakmai egység vezető, élelmezésvezető: Bali Gábor
Tel.: 56/450-995
A z étkeztetésben résztvevő munkatársaink:
1 fő főszakács
5 fő szakács
2 fő konyhai kisegítő
1 fő gépkocsivezető/konyhai kisegítő