Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Tehetség-nyitogató (EFOP-3.3.2-16-2016-00297)

Projekt leírása:

A Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár 21,4 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert egy kétéves, kulturális intézmények által, a nevelési-oktatási intézmények tanulóinak tanórán kívüli ismeret- és tudásgyarapításának kompetenciafejlesztésének támogatása, továbbá a kulturális szolgáltatások, tevékenységek és a programkínálat fejlesztése célú program megvalósítására.

A kedvezményezett neve: Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár

A projekt címe: Tehetség-nyitogató

A szerződött támogatás összege: 21,4 millió Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.08.31.

A projekt azonosító száma: EFOP-3.3.2-16-2016-00297

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk legfontosabb célja elsősorban partnerség és együttműködés) erősítése a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár és a Martfűn és környékén működő alábbi nevelési-oktatási intézmények között, másfelől az ezekben az intézményekben köznevelésben részt vevő tanulók és óvodai nevelésben részt vevő gyermekek közül a projektbe bevontak tudásának és készségeinek fejlesztése nem formális és informális tanulási eszközökkel.

A fenti célok elérése érdekében projektünkben az alábbi tevékenységeket valósítjuk meg:

A megvalósítandó tevékenységek által szeretnénk a partnerintézményekkel a már meglévő jó kapcsolatunkat még szorosabbá tenni. A foglalkozásokon részt vevő gyerekek lesznek a jövő művelődési ház, múzeum, könyvtár látogatói. Szeretnénk művészetet értő, értékelő felnőtteket nevelni belőlük, vagy akár művészi pályára terelni őket.

Projektünk együttműködő partnerei a következő nevelési-oktatási intézmények: Játékvár Óvoda és Bölcsőde (Martfű), Martfűi József Attila Általános Iskola (Martfű), Tiszaföldvári Kossuth Lajos Általános Iskola (Tiszaföldvár), Szolnoki Szolgáltatási SZC Damjanich János Szakképző Iskolája és Kollégiuma (Martfű), Kengyeli Kossuth Lajos Általános Iskola (Kengyel), Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola (Tiszaföldvár).

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város