Kézilabda megyei diákolimpia – Döntőbe jutottak

2020. február 20-án a Martfűi József Attila Általános Iskola adott otthont a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetett kézilabda diákolimpia területi selejtezőjének. A megmérettetésen négy csapat vett részt. A házigazda martfűi gárda mellett Jászszentandrásról és Szolnokról érkeztek hozzánk kézilabdázni szerető fiúk. Iskolánkat Szikszay Máté, Kovács Szabolcs, Fekete Benjámin, Kiss Ádám, Kántor René, Tóth Benedek, Stoica-Bodor Simon, Balla Róbert és Szikszay Nándor képviselték.

Fiúcsapatunk nagy fölénnyel nyerte mindhárom meccsét. A siker mind a kimagasló egyéni teljesítményeknek, mind az összetartó, egymásra odafigyelő csapatjátéknak volt köszönhető. Természetesen a lelkes szurkológárda is kitett magáért, hangjukat nem kímélve biztatták a fiúkat kicsik és nagyok és pedagógusaink.

A csoportelsőség megszerzésével egyenesen továbbjutottak a megyei diákolimpia döntőjére.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Kovács Mihálynak és Bali Imrének szervező munkájukért, Martfű Város Önkormányzatának, hogy biztosította a rendezvény helyszínét. Köszönettel tartozunk Veres Pálnak, a Megyei Diáksportszövetség elnökének is a sok segítségért. És természetesen a lelkes kézilabdás apukáknak, Szikszay Balázsnak és Kovács Andrásnak is hálásak vagyunk, hogy fáradhatatlanul és lelkesen adtak jobbnál jobb tanácsokat a csapatnak!

Mészáros Ágnes

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város