November 21-én szombaton, 13.00 és 18.00 óra között IDŐSZAKOS VÍZHIÁNYRA számíthatunk Martfűn

Közérdekű értesítésben hívja fel ügyfelei figyelmét a Bácsvíz Víz- és Csatornaszolgáltató Zrt., hogy 2020. 11. 21.-én (szombaton) 13.00 - 18.00 óra között, Martfű település ivóvízhálózatán műszaki beavatkozásokat végeznek. A szolgáltató az ingatlanokban található főelzárók 12.30 óráig történő elzárását kéri.A munkálatok végzése alatt időszakos vízhiány lesz, ezért az ivó- és szociális vízkészlet előre biztosítására, vételezésére is kéri a fogyasztókat a munkavégzés időszakára. Az első vízvételezés előtt pedig az ingatlanok belső vízhálózatát át kell öblíteni.

A szolgáltató Kunszentmártoni Üzemmérnöksége november 17-én jelezte az önkormányzatnak a martfűi víztorony töltővezetékének meghibásodását, a tolózár akna után a földben eltört DN150 AC cső és a záraknában meghibásodott tolózárak cseréjének szükségességét.

A vezetékszakasz és a tolózárak cseréjét szombaton, a délutáni, koraesti órákban tervezik elvégezni, hogy a vízhiány minél kevésbé zavarja az itt élőket.

A további részletekről megtudtuk, hogy az időszakos nyomáscsökkenés és vízhiány elsősorban a város „ófalu” részén és a víztorony közelében lévő ingatlanok lakóit érinti majd.

A vízhiánnyal járó munka okozta kellemetlenség miatt a Bácsvíz Zrt. előre is a fogyasztók türelmét és megértését kéri.

Herbályné Kalmár Irén

Értesítés letöltése>>>

2020-11-18 13:54